4
mrt

MEDCAN vzw zoekt getuigen voor Koppen

Geschreven door BONDGENOOT ZZ
Ben jij bereid om voor het programma ‘Koppen’ te getuigen over medicinaal cannabisgebruik ? Neem dan contact met Medcan vzw.
Het wordt een serene, waarheidsgetrouwe reportage, waarbij de programmamakers het taboe willen doorbreken en medicinaal cannabisgebruik de positieve aandacht geven die het verdient.
Voor meer info :  info@medcan.be en www.medcanvzw.be.

Reacties

5/03/2015 - 13:05
Sarah zegt:
Ik hoo zo dat je getuigenissen vind van ouders die cannabisolie voor hun zieke kindjes gebruiken,en dan vooral bij kanker.Ik heb zelf mijn dochtertje van 6 moeten afgeven aan een hersenstamtumor.Ik wilde het zo graag geven,maar onze prof en haar papa waren er volledig tegen.Dus ik stond volledig met mijn rug tegen de muur.Ik blijf hier spijt van hebben dat ik het niet heb kunnen doen.Het moet uit de taboe sfeer gehaald worden en dokters moeten eens wat verder willen zien dan alleen maar chemo te willen geven.
6/03/2015 - 12:42
Ferre zegt:
Beste Sarah
Jullie verhaal over het uiteindelijk NIET gebruiken van medicinale cannabis is ook een getuigenis over dit taboe. Bovenop het leed dat de ziekte van jullie dochtertje meebracht, nog eens de tweestrijd tussen enerzijds de mama en anderzijds de papa en de prof. Ik hoop dat jullie er als ouders sterker zijn uitgekomen.

Login of registreer u om te reageren op dit artikel.