23
feb

STAPuit: nieuw vrijetijdsinitiatief voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel

Geschreven door BONDGENOOT ZZ
Er wordt een gevarieerd programma aan activiteiten aangeboden; samen zijn, een toffe babbel en je zinnen eens verzetten staan hierbij voorop. STAPuit richt zich tot personen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) die jonger zijn dan 65 jaar en die nog geen beroep doen op een dagbesteding binnen een erkende voorziening. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij over een bepaalde mate van zelfstandigheid en mobiliteit beschikken om zich van en naar de activiteit te verplaatsen, en deel te nemen aan de georganiseerde uitstappen.
De bijeenkomsten van STAPuit worden georganiseerd op 2 verschillende plaatsen in West-Vlaanderen:
- in  Brugge gaat het initiatief uit van De Nieuwe Notelaar. De activiteit vindt elke eerste woensdag van de maand plaats. Tenzij de activiteit van de dag een uitstap zou betreffen gaan de bijeenkomsten door in dienstencentrum Ter Leyen, Kroosmeer 1 8310 Assebroek (in de nabijheid van het AZ Sint Lucas).
Meer info en inschrijven bij Mieke Geernaert 050 327 171, Dimitri Dewulf: 050 327 172,
of via  nah-stapuit@hotmail.com 
- in Kortrijk gaat het initiatief uit van vzw den achtkanter met medewerking van OCMW Kortrijk. De activiteit gaat elke derde dinsdagnamiddag van de maand door. De plaats van afspraak is dienstencentrum De Zevenkamer, Peperstraat 141 in 8501 Heule.
Meer info en inschrijven bij vzw den achtkanter 056 21 71 41 of via nah-stapuit@achtkanter.be

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer u om te reageren op dit artikel.