13
okt

chronische lage rugpijn

Geschreven door greta
Graag zou ik met lotgenoten kunnen spreken die hetzelfde meemaken als ik , namelijk lage chronische rugpijnen.
Alvast bedankt!

Reacties

16/10/2015 - 10:43
patrick bogaert zegt:
een goede morgen weet goed wat het is heb het ook en heb nu een neurostiulator zitten en nu gaat het met de pijn wat je heb natuurlijk goede en slechte dagen u nog maar er mee leven je mag mij als vriend toe voegen ben ook bij de pijn liga of facebook patrick bogaert met de Ferrari tekening
1/11/2015 - 18:53
Senne zegt:
Greta en Patrick als chronisch rug patiënt heb ik 22 jaar ervaring alle gebruikelijke behandelingen ondergaan neurostimulator, pijnpomp en alle mogelijke medicatie zonder resultaat . Momenteel geen enkele behandeling in de pijnkliniek krijg ik het antwoord wij kunnen niets voor u doen , leren mee leven en op uw tanden bijten . Dat heb ik ook letterlijk gedaan totdat ik geen tanden meer had . Mee leven bestaat niet het is overleven en u vastgrijpen aan kleine zaken die nog de moeite zijn . Als u wilt weten wat ik meemaak Google eens naar Arachnoiditis .
29/12/2015 - 11:37
ludwina bielen zegt:
Goedemorgen Patrick, Greta en Senne
Ja wat Senne hier schrijft past helemaal bij mij en moet ik dat dus ook niet meer herhalen. Heb ook alles gedaan wat er maar mogelijk is en ja, niks helpt. Het is zoals Senne zegt: Specialisten zeggen je vlak af leren mee leven. En dat is het dan, geweldig leuk om te horen. Ik ben nog eens bij een zoveelste specialist geweest twee maanden geleden en die zei heel eerlijk, mevrouw ik kan u echt niet helpen en andere dokters ook niet en laat u niks wijs maken want er is geen manier meer om u te helpen. Diegene die er toch willen aan beginnen zijn "hoe zeg je dat" geldwolven!!!! Ik heb mijn Kerstfeest moeten afzeggen en waarschijnlijk mijn Nieuwjaarsfeest ook ondanks dat mijn lieve man alles doet, ik moet gewoon mijn benen onder tafel schuiven en dat lukt zelfs soms niet. Ik word er echt zot van en krijg dan paniekaanvallen. Ik leef er al 30 jaar mee en het is me teveel aan het worden, ik kan het niet meer verdragen. Ik ben nu weer pijnpleisters aan het gebruiken samen met valtran druppels + nog een ontstekingsremmer maar de valtran verlicht toch wat. En dan is er nog morfine maar daar wil ik nog niet aan beginnen. Ik heb hierdoor ook nog andere chronische ziekten maar daar ga ik u nu niet mee lastig vallen. Hopelijk hoor ik nog eens van jullie en allemaal een fijn eindejaar. Veel geluk voor "2016"

Login of registreer u om te reageren op dit artikel.