24
okt

Eenzaam en alleen

Geschreven door leukleuk
Geachte, Ik zoek iemand - vrouw of man - die ook het gevoel hebben zoals ik:, nooit echt begrepen geworden door anderen . En waardoor we ons onder mekaar een beetje minder eenzaam en alleen moeten voelen . Buiten mijn (soms) spraakgebrek en een hoekje eraf (in de positievie zin van het woord te verstaan), ben ik verder kerngezond . En ik heb al veel ervaring met anders valide mensen . Vragen staat dan ook vrij, een nee kan je krijgen , en een ja is goed meegenomen ! Gr Leukleuk

Reacties

29/10/2015 - 15:21
NonkeLuc zegt:
Beste, ik zit ongeveer in hetzelfde schoentje. Heb een hersenbloeding gehad in 2012 en sedertdien op de sukkeltoer. Alleen mijn dochter begrijpt hoe moeilijk het is. Vroeger was ik technieker en computerspecialist. Nu kan ik nog met veel moeite een smartphone bedienen, absoluut geen concentratie meer.
Moeilijk spreken, stappen of fietsen. De mensen rondom mij begrijpen niet waarom ik hen niet meer kan helpen, terwijl ik vroeger voor iedereen klaar stond. Steeds overmand door faalangst sta ik er nu eenzaam en alleen voor. Het doet deugd om dit eens te delen.
Groetjes,
NonkeLuc.

Login of registreer u om te reageren op dit artikel.