21
dec

Zenuwpijn

Geschreven door dirk baetens
Na een bypass operatie een 3 tal jaar geleden heb ik blijvende pijn in de linkerborst. Na ettelijke dokters en specialisten was de diagnose : zenuwpijn. Waar dit op gebaseerd was : nooit geweten of begrepen.
Diverse medicijnen, psycholoog en andere nu op Lyrica. De dagen verschillen wat betreft de last. Ondertussen heb ik er ook aangezichtspijn bij gekregen.

Reacties

25/12/2014 - 16:44
herfstekind zegt:
Beste Dirk,
Ik weet wel wa af van chronische zenuwpijn na een operatie. Het duurt al ruim 10 jaar. Lyrica is ook één van de medicamenten die ik moet innemen. Het gaat op en af. Maar de pijn is wel altijd daar. De ene dag meer dan de andere. En er is geen enkele link te leggen met wat ik eet of drink, wat ik doe en dergelijke. Mee leren leven is de boodschap, maar dat is niet zo gemakkelijk. Ik wens je veel sterkte. Hou de moed erin. Ik heb van mijn dokter gehoord dat men nieuwe medicatie aan het ontwikkelen is. Het zal nog effe duren voor die beschikbaar is, maar ik kijk er alvast naar uit.
1/02/2015 - 12:46
dirk baetens zegt:
Beste

Dank voor uw reactie hopelijk is de nieuwe medicatie er snel en beter want met Lyrica is men gewicht moeilijk onder controle te houden
5/09/2015 - 15:13
dirk baetens zegt:
Beste
De Lyrica is ook al van de baan teveel bijwerkingen, neem nu al paar maand cymbalta dat ik ondertussen beetje tracht af te bouwen, wordt meer leegbaar ook de fitness 2 maal per week helpt soms. Heb er een beetje leren mee leven
8/10/2015 - 11:33
michel zegt:
hoi Dirk,
ik ben Michel en ben al 3 jaar thuis met fibromyalgie, ik neem al enkele jaren Cymbalta en nog veel meer maar mijn pijn is niet onder controle te krijgen. het laatste wat ze gedaan hebben is zenuwtjes in mijn nek onder beeldvorming verwarmd zodat ze deels verbranden. klinkt pijnlijk maar valt best mee, ik moet zeggen dat de pijn in mijn nek enkele maanden veel beter is geweest maar helaas die zenuwtjes groeien terug ! ik zit met veel pijn in de schouders en nek omdat daar 3 wervels zijn vast gezet met bod uit mijn bekken, de vierde wervel is aan het kantelen en kan niet worden vastgezet. de druk van die 3 vaste wervels komt ergens op ? ook voor mij klinkt, leren mee leven wat niet te doen is ! ik begrijp je en hoop dat je de fitness kan volhouden. alvast veel succes.

Login of registreer u om te reageren op dit artikel.